dinsdag 14 januari 2014

16 Manieren om uw motivatie en persoonlijke doeltreffendheid te stimuleren

1. Neem verantwoordingsplicht buddy. Niet alleen zorgt een verantwoordingsplicht buddy ervoor dat u op schema blijft, ze zijn ook een grote bron van motivatie en helpen u om uw resultaten te bereiken.


2. Bescherm uzelf tegen mensen die uw energie wegzuigen. Ze hebben een negatieve invloed op uw motivatie en effectiviteit.

3. Omring uzelf met positieve, constructieve, oplossing gericht mensen die uw vuur brandend houden. Het zal een enorme impuls geven aan uw energieniveaus en aan uw motivatie en effectiviteit.

4. Maak een krachtige visie voor uw leven, werk en relaties. Blijf erop gefocust en visualiseer elke dag hoe u dit zal bereiken. Het zal uw motivatie helpen wanneer u tegenslagen of tegenkomt.

5. Zorg voor frisse lucht – elke dag. Het maakt een verbazingwekkend verschil. Probeer het.


6. Breng tijd door in de natuur en het buitenleven Het zal uw motivatie een enorme boost geven.

7. Ruim de rommel op in uw mentale en fysieke ruimte.

8. Doe meer dingen die u mentale en fysieke energie geven. Minder dingen die uw mentale en fysieke energie afvoeren.

9. Zorg voor een sterk actieplan hebben en werk er voortdurend aan!

10. Maak een structuur om in te werken, elke dag, week en maand. Zo blijft u gericht, op de sporen en doeltreffend.

11. Zorg voor een sterke zelfzorg-programma waarmee u consequent werkt. Dingen zoals voldoende slaap, het eten van gezonde voeding, lichaamsbeweging, yoga en meditatie. Zelfzorg heeft een enorme invloed op hoe u zich voelt en werkt, mentaal en fysiek. En hoe u zich voelt heeft een enorme impact op uw motivatie en effectiviteit.

12. Neem een coach - werken met een coach is een geweldige manier om uw motivatie, persoonlijke effectiviteit te stimuleren en uw doelen te bereiken.

13. Deel uw doelstellingen op in kleine hanteerbare stukken. Dat is veel motiverender dan zich te concentreren op de berg die u moet beklimmen!

14. Doe de meest belangrijke dingen in het begin van de dag. Op die manier weet u altijd dat u voor uw prioriteiten gezorgd hebt. En dat geeft een grote voldoening!

15. Wees geen eenzaat.  Zoek ondersteuning. Stel uw eigen "dream team" samen van mensen die u onvoorwaardelijk, niet veroordelende steun zullen geven.


16. Vier uw successen regelmatig ongeacht hoe groot of klein. Het zal u eraan herinneren dat u vooruitgang geboekt hebt en dat zal uw motivatie stimuleren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten