woensdag 29 januari 2014

Rekruteer steeds via uw klanten

Uw klanten zijn niet alleen potentiële klanten, ze kennen massa's andere mensen die ze zelf kunnen rekruteren. Hieronder vindt u een leuk home party spel dat u kunt spelen met uw klanten, en dat hen kan helpen om gemotiveerd te geraken om deze businesskans te introduceren bij de mensen die ze kennen.
Geef elk van uw klanten een groep met drie pakketjes. U kunt alles inpakken of overhandigen in een mooie geschenkentas. Het grote pakket bevat:
  • Uw visitekaartje
  • Een catalogus
  • Gratis monsters
  • Om  het  even welk  ander promotiemateriaal dat u hebt, meer bepaald over deze businesskans

U moet hen ook uitleg geven over de bedrijfswebsite, en hoe u ze in contact kunnen komen met mensen die de methodes uit dit boek gebruiken. U kunt zelfs een kopie van dit boek geven - het kan geen kwaad om enkele extra exemplaren te maken en ze aan de mensen onder u uit te delen!
Als een van de vrienden van uw klant u opbellen, geef de betreffende klant dan 10% korting op haar volgende bestelling, als onderdeel van een beloningssysteem dat u zelf uitwerkt. Doe het echt goed als drie mensen van één klant een bestelling plaatsen bij u, een party boeken, of intekenen voor de businesskans. Wanneer de stimulansen goed zijn, zullen deze mensen een extra inspanning doen om rekruteringspakketjes uit te delen. Denk erom, deze mensen zijn uw "warme" contactpersonen van in het begin, dus gebruik ze!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten