woensdag 12 februari 2014

Waarom zou u MLM overwegen als een tweede inkomen?

De meesten van ons moeten werken om geld te verdienen om rekeningen te betalen . Voor de meerderheid is het een dagelijkse sleur van vroeg opstaan​​, en reizen naar een werkplek waar u de hele dag bezig bent met een baan die u misschien niet eens wil.

Zou u niet graag een baan willen vinden waar de uren die u werkt bij u passen , bovendien met grote fiscale voordelen? Een baan waar u werkt van thuis uit waardoor u meer tijd kan doorbrengen met uw gezin en huisdieren .

Een job met het vooruitzicht van financiële vrijheid .

Geen zorgen meer over ouderdom en armoede ! Niet veel mensen kunnen leven op een staatspensioen , en velen vinden het moeilijk om te sparen voor hun oude dag .

Miljoenen mensen verdienen nu een inkolen parttime of fulltime met netwerk marketing .

Er is zeer weinig of geen geld nodig om op te starten .

Voorbij zijn de dagen van het stockeren van producten die u misschien nooit kan of wil verkopen!

De meeste bedrijven nemen nu de zorg van verpakkings- en verzendingskosten op zich en de producten worden vanuit een magazijn rechtstreeks naar de klant geleverd.

Het enige wat u hoeft te doen is om de commissielonen op uw bankrekening zetten!

U hoeft uw huidige full-time baan niet op te geven, totdat u voldoende inkomen hebt  van MLM . Slechts een paar uur per week is alles wat u nodig hebt om te beginnen.

Er is geen speciale opleiding nodig om te beginnen , maar u zal de steun van uw upline nodig hebben, vooral in het begin .

U hoeft niet te kunnen verkopen. Het is geen deur aan deur verkoop.

In MLM wordt het inkomen gemaakt door het bouwen van een downline van mensen die kwaliteitsproducten aankopen. Deze mensen zijn voorzien u van een blijvend inkomen telkens wanneer ze een bestelling plaatsen . De opportuniteit is onbeperkt met MLM .


Het is een beetje als het aanbevelen van een bioscoop aan vrienden en er voor betaald worden! Stel u voor als een grote kring van vrienden die graag naar de bioscoop gaan, en die vrienden hebben ook veel vrienden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten