woensdag 26 februari 2014

Reclame die geen cent kost

Hieronder vindt u vijf GEMAKKELIJKE manieren om gratis reclame te maken en uw groep te helpen:
  • Nieuwsbrieven van verenigingen in uw buurt - vele buurten hebben nieuwsbrieven waarin u gratis reclame kunt maken - als u iemand kent die in zo'n buurt woont, kunnen ze voor u een plaatsje vrijhouden.
  • Nieuwsbrieven zonder winstoogmerk - onder andere van kerken en synagogen, een club of organisatie die geld wil verdienen - bied hen een vergoeding voor elke boeking.
  • Schoolnieuwsbrieven - Vele privé- en openbare scholen zetten maar al te graag uw reclame in hun telefoonboek en jaarboek. Dit is een uitstekende manier om uw naam te verspreiden onder "warm" marktpotentieel, zorg ervoor dat u altijd iets promoot, gebruik uw visitekaartje niet, zelfs als dat de reclame is, neem de tijd om een opvallende titel of promotie te kiezen die geld oplevert, en onthoud dat dit niet maanden blijft duren, dus maak geen reclame voor een promotie die u later niet meer kunt geven!
  • E-mail doorstuurcampagne - Hierbij stuurt u een e-mail naar al uw vrienden, waarin in vraagt dit door te sturen naar hun vrienden - en hen vraagt om dit dan weer naar hun vriendinnen te sturen. Het moet een eenvoudige, goed gemaakte e-mail zijn waarin u een vrienden vraagt om een vriendin te helpen. Wijs altijd op een persoonlijk doel dat een gevoelige snaar raakt bij de mensen. Ze zullen echt wel willen helpen.
  • Uithangborden op de tafel van een vriendin op vakbeurzen - Ga na of iemand van uw vriendinnen meedoet aan een vakbeurs en vraag of ze het erg zou vinden als u een uithangbord zou aanbrengen op hun kraampje. Nogmaals, dit is een promotie om geld te verdienen, dus doe uw best, want u wilt natuurlijk niet dat uw vriendin "een mal figuur slaat" - u gebruikt immers hun eigen kraampje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten