woensdag 19 maart 2014

Basisbeginselen van een Novavie Party

Op de party

Het is soms moeilijk om alles goed in evenwicht te houden tijdens een party, wanneer u over uzelf praat, uw hostess en andere hostesses, en uw producten. U moet dit doen terwijl u luistert naar wat andere zeggen en naar alle vragen die ze u stellen. Maar u moet naar al hun vragen luisteren en ze beantwoorden, hoe banaal ze ook zijn. Dit is het belangrijkste wat u kunt doen om uw zaak te promoten, door persoonlijk contact te houden op party's en door te luisteren, om de aard van uw klanten en hostesses te peilen. Als u luistert, zult u deze mensen veel beter begrijpen.

Versterk hun voorkeuren

Wanneer iemand zegt "Ik hou van (om het even wat)" of "ik zou (om het even wat) eerder niet kopen," zeg dan iets om hun mening te bevestigen, of iets positiefs. Laat haar weten dat ze een goede keuze maakt, en wees zeker niet geringschattend. Probeer bovendien na te gaan waarom ze wel of niet van iets houdt, terwijl u naar de sleutelwoorden en "veelzeggende" zinnen luistert terwijl ze praat, zodat u meer te weten komt.

Wees de expert over uw producten

In een plezierige en liefdevolle sfeer is het niet moeilijk om luchtig te antwoorden op elke vraag die serieus gesteld wordt. Doe dit niet. Maak duidelijk dat u uw productlijnen en uw bedrijf grondig kent en dat u steeds waar u het over heeft.

Uw producten voorstellen

Laat uw klanten en prospecten de producten aanraken, proeven, ruiken en bekijken, en laat ze gerust wat uitproberen als ze dit willen. U wilt productaanvaarding promoten door deze methode vrij te gebruiken.

Voordelen, voordelen, voordelen van uw producten

Het is gemakkelijk om te praten over productkenmerken, maar moeilijker om ze te vertalen in voordelen die uw klant/potentiële verkoopsvertegenwoordiger kan begrijpen, waarderen en voelen. U moet "woordschilderingen" creëren zodat hun verbeelding de details voor u invult. Hou uw productpresentaties eenvoudig, interessant en gemakkelijk, en vertel altijd een verhaal dat elk product ruim en goed kan beschrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten