woensdag 9 april 2014

Hebt u een eigen website nodig?

Ja, inderdaad!

Denk maar eens na. We leven in het "Tijdperk van het Internet", om nog maar te zwijgen van de opwarming van de aarde. Het Internet is uitgegroeid tot een miljardenindustrie en u moet zien dat u een stukje van die World Wide Web taart kunt bemachtigen. Trouwens, wanneer u uw klanten opvolgt, gebruikt u e-mail om hen te contacteren, en velen van hen willen op een gemakkelijke en gebruiksklare manier meer te weten komen over uw nieuwe product. Hoe sneller ze iets kunnen zien, hoe beter, dus via de computer kunt u snel een antwoord bieden op hun vragen.

Ze kunnen uw website raadplegen, en u kunt alle nodige promoties, informatie over hoe ze u kunnen bereiken, en salesinfo op uw site zetten; omdat ze uw boodschap op uw computer lezen, hoeven ze niet op te staan van hun bureau om de telefoon te pakken en u op te bellen. U kunt uw URL (webadres) ook in uw e-mail zetten.


Maar als u geen website hebt, zult u vele sales verliezen. Het goede nieuws is dat elke NOVAVIE consultant een GRATIS NOVAVIE website krijgt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten