woensdag 2 april 2014

Novavie begrijpen

Dit werk heet DIRECT SALES, en we worden direct sellers of netwerkmarketeers genoemd. Als mensen echt willen weten wat ik doe, zeg ik dat ik in de "home party business" zit. In de wereld van direct sales bestaat onze voornaamste methode om te verkopen en verkooppersoneel te rekruteren erin om "home party's" te organiseren, zodat we eigenlijk mobiele winkels zijn. We staan altijd open voor zaken, maar daarboven promoten we deze home party's en houden we sessies waarop we "producten tonen en erover vertellen", en demonstreren we onze goederen en diensten aan iedereen die belangstelling heeft.


De startkosten zijn erg laag in vergelijking met standaardbedrijven, en de "voordelen" van ons werk zijn enorm groot, geen "lotje van de loterij" zoals sommigen beweren. Ons werk is legitiem en bij wet beschermd.
De meeste direct sales businesses zijn erfbaar, verkoopbaar, overdraagbaar en geven u dezelfde of gelijkaardige belastingvoordelen als andere dergelijke thuisactiviteiten.

Laat me even de belangrijkste kenmerken voor uw opsommen. Ons businessmodel omvat drie hoofdactiviteiten:
·                  kleinhandel, via verkoop en rekrutering
·         Rekruteren, vooral via home party's
·           Home party's, waar we onze klanten winnen en verkooppersoneel rekruteren, zodat we een omzet realiseren en teams opbouwen van mensen die op hun beurt onze productlijnen aan huis kunnen verkopen

Behalve de opleidingen bieden we enkel activiteiten waarmee u geld kunt verdienen. Al de rest wat we doen, gaande van meetings tot management, dient enkel om dit proces te bevorderen, waarbij de home party's een trechter zijn voor rekrutering en verkoop.

Uw belangrijkste NOVAVIE doelstellingen zijn dan ook eenvoudig:

  • Omzet realiseren
  • Mensen rekruteren
  • Nieuwe afspraken boeken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten