donderdag 21 november 2013

Heeft U de tijd om te starten met Netwerk Marketing?

Een van de grootste problemen bij de beslissing om in een netwerk Marketing bedrijf te starten is de tijd, of meer in het bijzonder, ontbreken van tijd. Voltijdse baan, school, kinderen, klusjes, activiteiten en zelfs bejaarde ouders kunnen het bijna onvoorstelbaar maken om zelfs maar te overwegen iets nieuws beginnen in je leven, zelfs niet iets dat potentieel je leven kan veranderen zoals het starten van een onderneming. 

In dit artikel leert u waarom een gebrek aan tijd zelden een gegronde reden is voor het uitstellen van de start van uw eigen netwerk Marketing bedrijf en hoe u best uw tijd kunt besteden op weg naar succes.

Luister, iedereen is druk bezig... sommigen meer dan anderen. Maar als u overtuigd bent dat u meer uit uw leven wilt halen dan wat je op dit moment hebt en dat uw eigen bedrijf te starten iets is wat je echt wilt doen, laat tijd dan geen obstakel zijn.


De realiteit van tijd

Als tijd een punt van zorg is waardoor u de start van een netwerk Marketing bedrijf wenst uit te stellen, overweeg dan de volgende waarheden:

Er is nooit een absoluut juiste tijd om iets nieuws te beginnen, of het nu gaat om een nieuw bedrijf, om te trouwen of zelfs het krijgen van een baby. U kan niet gans uw leven wachten op het juiste moment omdat zich dat zelden zelf voorstelt.
Of u 5 uur per nacht of 5 uur per week hebt om te besteden  aan uw nieuwe bedrijf is niet belangrijk. De sleutel tot succes is de CONSISTENTIE van uw inspanningen.

KWALITEIT van tijd is veel belangrijker dan KWANTITEIT. Een uur met het wijselijk bezig zijn met activiteiten die rechtstreeks inkomen produceren zijn veel meer waard dan 5 uur willekeurige video's bekijken, het lezen van e-mails of surfen op Facebook.

5 Sleutels tot het wijselijk gebruik van uw tijd

  • Betrek er iedereen bij. Als u probeert om een netwerk Marketing bedrijf te beginnen en stuit op verzet op het thuisfront, dan is het echt belangrijk om de anderen de positieve impact die uw bedrijf op hen hebben kan te tonen. Toon hen getuigenissen, video's en verhalen van het succes van mensen die "het gemaakt hebben" in de industrie en hoe hun leven is verbeterd.
  • Wees georganiseerd en een stel een schema op. Bekijk uw verplichtingen en beslis hoeveel tijd u aan uw bedrijf elke dag of week kunt besteden. Stel een schema op en blokkeer die tijd. Post het in de keuken of waar iedereen in uw huis het kan zien. Het is belangrijk om deze tijd te behandelen alsof gaat om een baan buiten het huis – zonder onderbrekingen en geen excuses.
  • Vind een Mentor of Coach. Dit is waarschijnlijk de grootste tijdspaarder voor een netwerk marketeer, vooral wanneer hij net begint. We beseffen niet hoe krachtig een mentor is totdat we een heleboel tijd hebben verspild. Er zijn verschillende manieren om een geweldige mentor te vinden, en het geld dat u hieraan besteedt zal één van de beste investeringen zijn die u in uw bedrijf zal maken.
  • Consistentie en volharding zijn belangrijk. Consistentie in uw inspanningen en voortdurende acties zijn essentieel om te slagen, vooral in het begin. U zal ongetwijfeld belemmering na belemmering tegenkomen op weg naar succes. Hoe u omgaat met deze belemmeringen zal de resultaten bepalen – positief of negatief – in uw bedrijf.
  • Maak gebruik van technologie om alles wat je doet te vereenvoudigen. Het Internet heeft een revolutie teweeggebracht in de Netwerk Marketing industrie. Weg zijn de dagen waar u uw prospect moest stalken bij de kruidenier of in de supermarkt. Nu kunt u zich richten op uw ideale prospect met behulp van een krachtige Internet-Toolkit. Technologie is ongelooflijk krachtig in het creëren van snelkoppelingen naar Netwerk Marketing succes.

Tijd kan uw vriend of uw vijand zijn bij het starten van een netwerk Marketing bedrijf. Hoe u gebruik maakt van de tijd die u voor uw bedrijf hebt, vooral wanneer je een erg druk leven hebt, zal uw uiteindelijke succes bepalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten