donderdag 21 november 2013

MLM: Top 5 mythen ontkracht

Wanneer men over MLM marketing praat, heeft men het vaak over een heleboel tegenstrijdige informatie.

Voor iedereen die op zoek is naar een dergelijke zakelijke opportuniteit, is het belangrijk om erachter te komen wat waarheid is en wat is een mythe is.

Hier zijn vijf van de meest voorkomende mythes over MLM marketing:

Mythe #1-u moet een verkoper zijn om geld te verdienen.
De waarheid is dat een goede MLM opportuniteit u de opleiding en de hulpmiddelen zal geven die u nodig hebt voor succes. Veel mensen, die niet van verkoop houden, hebben succes met netwerk marketing.


Mythe #2 – alleen degenen die er van het begin bij waren verdienen geld.
Eigenlijk, vindt u dat de beste MLM opportuniteiten te vinden zijn bij bedrijven die al jaren bestaan. Ze hebben een succesvol product en geven hun netwerk marketeers de hulpmiddelen die nodig zijn om succesvol te zijn.

Mythe #3-je moet full-time werken om geld te verdienen.
In feite zijn sommige van de meest succesvolle netwerk marketeers eigenlijk parttime begonnen. De sleutel is om het te beschouwen als een bedrijf en om er tijd en energie in te steken om het  succesvol te maken.

Mythe #4 –u moet een heleboel geld hebben om aan de slag te gaan een MLM bedrijf.
U zult een kleine investering moeten maken in het begin, maar het zal u zeker niet failliet maken. En u zult binnen de kortste tijd resultaten zien. Dat geeft je meer middelen om te investerenen en om te bouwen aan uw bedrijf.

Mythe #5-een MLM bedrijf is een "Snel Rijk" regeling die u moet vermijden.
Velen denken dat MLM een piramidespel is. Hoewel er enige gelijkenis tussen de twee, steunt een legitiem MLM bedrijf op de verkoop van een echt product/dienst en het opbouwen van een netwerk van mensen om het zelfde te doen. Een piramidespel richt zich erop om mensen in een network te brengen voor een vergoeding die wordt betaald aan mensen aan de top van de pyramide.

Hopelijk hebben we sommige van deze mythen nu voor goed te rusten gelegd. Het is belangrijk om elke opportuniteit goed te onderzoeken vooraleer er in te investeren. U moet dan ook feit van fictie zien te scheiden.

MLM marketing met het juiste bedrijf is een prachtige business opportuniteit. U kan  full-time of part-time geld verdienen. U hoeft geen grote sommen geld te investeren om te beginnen en vooraleer u een inkomen zal zien. Met werk en tijd zal zich een gezond wederkerend inkomen voor u ontwikkelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten