zaterdag 28 december 2013

14 Gemakkelijke manieren om gemotiveerd te blijven

Deze eenvoudige strategieën kunnen u energiek houden zowel op als buiten het werk.


Hier is een artikel waarvan ik garandeer dat het u meer succesvol zal maken in zowel uw professionele en persoonlijke leven.

Hier zijn 14 snelle strategieën om u gemotiveerd te krijgen en te houden:

1. Conditioneer uw geest. Train uzelf om enkel positieve gedachten te hebben terwijl u negatieve gedachten vermijdt.

2. Conditioneer uw lichaam. Het kost fysieke energie om actie te ondernemen. Stel uw voeding en lichaamsbeweging begroting op en volg het als een businessplan.


3. Vermijd negatieve mensen. Ze zuigen uw energie op en verspillen uw tijd.

4. Zoek naar hen die ook gemotiveerd zijn. Hun positieve energie zal afwrijven op u en u kan hun successtrategieën imiteren.

5. Heb doelstellingen–maar blijf flexibel. Geen plan moet in beton worden gegoten, opdat het belangrijker wordt dan het bereiken van het doel.

6. Handel met een hoger doel. Elke activiteit of de actie waarmee uw hogere doel niet bereikt, is verspilde moeite-- en moet worden vermeden.

7. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen resultaten. Als u de schuld geeft aan geluk, lot of goddelijke interventie, hebt u altijd een excuus.

8. Overtref uw grenzen op een dagelijkse basis. De oude, vertrouwde wandelpaden volgen is hoe u oud wordt. Nieuwe paden bewandelen doet u groeien en evolueren.

9. Wacht niet op perfectie; Doe het nu! Perfectionisten zijn de verliezers in het spel van het leven. Streef naar uitmuntendheid in plaats van naar het onhaalbare.

10. Vier uw mislukkingen. Uw meest belangrijke lessen in het leven komen van wat u niet bereikt hebt. Neem de tijd om te begrijpen waar u te kort schoot.

11. Neem succes niet te serieus. Succes kan de oorzaak zijn van de mislukking van morgen als u het gebruikt als een excuus om zelfgenoegzaam te worden.

12. Vermijdt zwakke doelen. Doelstellingen zijn de ziel van prestatie, dus nooit beginnen ze met "Ik zal proberen..." Altijd beginnen ze met "ik zal" of "Ik moet."

13. Behandel passiviteit als de enige echte mislukking. Als u geen actie onderneemt, faalt u zeker en kan u zelfs niet leren van de ervaringen.


14. Denk na voordat u spreekt. Zwijg in plaats van iets te zeggen dat uw doel niet dient.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten