zaterdag 28 december 2013

Thuiswerk Succes Tips

We horen het telkens weer: behandel uw thuiswerkbedrijf als een bedrijf. Wat betekent dat eigenlijk?


Wanneer u gaat stoppen met het te behandelen als een hobby, dan kunt u rekenen op succes in uw bedrijf. Start met een betere benutting van de tijd die u voor uw bedrijf inzet. Focus uw kostbare tijd  op activiteiten die uw bedrijf vooruit helpen.

Dit is niet als wanneer u een werkgever hebt. Bij een werkgever wordt u betaald, of u productief bent of niet.
Als u echt succes wilt hebben met uw bedrijf, moet u doeltreffend en productief worden. Er is niemand om je verantwoording te vragen, dus het is aan u!

Leren hoe het beste gebruik van uw tijd te maken is de sleutel tot uw succes.


Thuiswerk Succes Tips

Als u in netwerk marketing gaat werken, hebt u een echte kans om het leven van mensen te veranderen, met inbegrip van uw eigen. Maar, u moet bereid zijn zo hard voor uzelf te werken zoals u voor iemand anders al die jaren gedaan hebt.

Als u dat doet, zal u niet mislukken!

Of u voor de rest van uw leven kiest voor een gewone job of voor een succesvol  thuiswerkbedrijf , is volledig uw beslissing. Bekijk het op deze manier: de tijdsinvestering is dezelfde, maar het resultaat zal anders zijn.

Hier zijn 3 tips om u te helpen.

Kopieer de eigenschappen van succesvolle mensen. Neem een kijkje op wat echt succesvolle mensen doen. Ze proberen niet om alles te doen. Ze zijn bereid beloning op korte termijn uit te stellen en offers te brengen op de korte termijn om te genieten van grotere beloningen op lange termijn. Met andere woorden, ze doen eerst de belangrijke dingen en de andere dingen helemaal niet. Het is de pijn van het offer ten overstaan van de pijn van spijt.

Treedt uit uw comfortzone. Soms, als mensen hun bedrijf aan huis beginnen, denken ze dat het gaat om gemakkelijk geld te verdienen. Wanneer ze beseffen dat er uitdagingen zijn en er moet gewerkt worden, geven ze gewoon op. Voor de meeste mensen die een succesvol thuiswerkbedrijf hebben betekent dat dat u uit uw comfortzone moet komen. Het succes komt wanneer u uit uw comfortzone bent. Als u niet bereid bent buiten uw comfortzone te treden, dan staat mislukking aan de horizon.

Leer om prioriteiten te stellen. Er is nooit voldoende tijd om alles te doen. De dingen die belangrijkste zijn moeten nooit ten koste gaan van de dingen die er niet toe doen. Bijvoorbeeld, wat is belangrijker? Het vinden van twee prospecten per dag of het vinden van de perfecte afbeelding om te posten op Pinterest? U kan misschien al die dingen doen wanneer u alle tijd van de wereld hebt. 

Als u net als de meeste mensen maar beperkte tijd hebt, en zich er echt toe verbonden hebt om voor uw financiële onafhankelijkheid te zorgen, kan u zich niet veroorloven om tijd te spenderen aan die dingen die niet belangrijk zijn. Het is zo makkelijk om bezig te zijn, maar niet doeltreffend. Zeker sociale media is belangrijk, dat weten we allemaal. Echter, moet u ervoor zorgen dat uw tijd online productief is en geen bezigheidstherapie. U weet hoe het gaat. U zit twee uur op Facebook en hebt een heleboel onbelangrijke dingen gedaan, maar die niet doeltreffend zijn voor de verbetering van uw bedrijf.

Begin met het ontwikkelen van de gewoonten om uw bedrijf beter te maken en productiever te worden. Stel jezelf de vraag de volgende keer dat u wordt afgeleid, "Hoeveel kost een verloren uur ?"
Dit gaat over het werken aan het succes van een thuiswerkbedrijf. Het is geen hobby, dus behandel  het niet op die manier. Als u niet de inkomsten hebt die u graag zou hebben, dan daag ik u uit om vanaf vandaag productiever te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten