zaterdag 28 december 2013

Slapend rijk worden met Novavie?

Ja en nee. Als u niet werkt aan het uitbouwen van uw eigen organisatie en u deze mensen niet helpt om zelf
ook mensen te werven dan lukt het natuurlijk niet. Volg de informatie bijeenkomsten en bestudeer de instructies voor distributeurs goed. Pas de formule goed toe en de basis voor succes is gelegd.

Iedereen die voldoende gemotiveerd is kan een succesvol ondernemer worden door op z'n eigen manier contacten met andere mensen te leggen. En zit het eens een poosje tegen en u kunt geen mensen overtuigen, praat dan met andere mensen binnen de organisatie zoals u directe sponsor en anderen. Het is in hun belang om jou te helpen succesvol te worden en te blijven.


Groeit uw organisatie, dan zou kan u op u lauweren gaan rusten en inderdaad bijna slapend rijk worden. Maar meestal bent u dan al zo enthousiast over de manier van werken dat u graag een deel van uw tijd besteed om anderen jouw succes te laten bereiken. Of u gaat met uw financiële onafhankelijkheid dingen doen die maatschappelijk belangrijk zijn. De meeste succesvolle ondernemers weten dat geld alleen niet belangrijk is. Maar het helpt wel om zonder zorgen de toekomst tegemoet te kunnen zien.

Hoe past u dit toe?

Met een positieve instelling, met de ogen goed open voor de mogelijkheden, goed luisteren naar ervaren distributeurs en door uw persoonlijkheid in te zetten bij uw contacten met anderen. Ieder op z'n eigen wijze en met z'n eigen waarde en op z'n eigen tempo. Naast een onafhankelijk inkomen is Netwerk Marketing ook een goede gelegenheid om te werken aan de manier waarop u met anderen omgaat. Uw inkomen groeit door uw inzet en uw sociale flexibiliteit krijgt de gelegenheid om mee te groeien.


Neem contact op om u nader (en vrijblijvend) te laten informeren. Zij kunnen u voorlichten over de organisatie en de producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten