zaterdag 28 december 2013

6 Kenmerken van Professionele netwerk marketeers

 "Hartstochtelijk geloven in wat u doet, en nooit willens en wetens uw normen en waarden verloochenen. 
Gedraag u  als een echte professional, streef naar uitmuntendheid, en het geld zal volgen."-David Maister

We moeten de mentaliteit en  het gedrag van een echte professional hebben als we van plan zijn om geld te verdienen en een ernstig inkomen te vergaren in de netwerk marketing industrie. Wat mij verwondert is dat er weinigen zijn die handelen als professionals. Velen zijn werkelijk verre van professioneel.

6 Kenmerken van Professionele netwerk marketeers

1. Ze werken elke dag en doen wat nodig is-ze doen het werk, hoewel ze mogelijk niet in de stemming zijn. Zij ondernemen actie! Amateurs werken wanneer ze er zin in hebben.


2. Ze zijn Zelf-Starters - ze hoeven hun upline niet om hen te bellen om hen te inspireren en te motiveren. Niemand moet hun hand vasthouden. Amateurs wachten op iemand om ze te inspireren.

3. Ze geloven in wat ze doen, in de producten en in de opportuniteit die zij vertegenwoordigen. Amateurs gebruiken zelf de producten niet die zij aanbieden.

4. Ze leren voortdurend bij - In elke sector is een leercurve. Professionals in elke bedrijfstak leren de ins en outs van hun gebied. Ze blijven up-to-date met het laatste nieuws en opleiding. Ze leren en groeien voortdurend. Amateurs willen niet lastig gevallen worden met leren.

5. Ze zijn verantwoordelijk - ze nemen de verantwoordelijkheid voor hun eigen succes of mislukking.  "Als het iets kan worden, dan ligt het bij MIJ." Amateurs geven de schuld van hun falen aan de upline, het bedrijf, de economie of een aantal andere excuses.

6. Ze investeren in hun bedrijf – van het kopen en gebruiken van de producten, in reclame, opleiding, hulpmiddelen, enz. Zij investeren tijd en geld in hun bedrijf. Amateurs besteden geen tijd of geld aan hun bedrijf.

Professionelen vergaren een buitengewoon inkomen omdat ze consequent doen wat anderen niet doen.

We moeten de mentaliteit van een professional hebben. Neem elke ochtend een ogenblik om uzelf te visualiseren als een professioneel netwerk marketeer. Wat gaat u doen vandaag ondernemen dat uw bedrijf gaat bevorderen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten