zaterdag 28 december 2013

9 Manieren om het geloof in uzelf en in de Netwerk Marketing industrie te versterken

Om een succesvolle, voltijdse of deeltijdse  netwerk marketeer te worden is het van cruciaal belang dat u
geloof opbouwt. Het succes zal er nooit komen als u er niet in gelooft. U moet niet alleen in uzelf geloven, maar u moet ook geloven in de netwerk marketing industrie.

Hier zijn een paar manieren om dat geloof op te bouwen:

1. Gebruik de producten – u moet geloven in de producten of diensten die u aanbiedt, anders zult u nooit met overtuiging kunnen geloven in de industrie of in uw vermogen om een bedrijf op te bouwen.
Een grote productervaring kan wonderen doen in het opbouwen van uw geloof in uw capaciteit om het te verkopen. Mijn productervaring is de reden dat ik in de netwerk marketing industrie zit vandaag. Gebruik de producten. Dan hebt u grote verhalen te vertellen en verhalen te verkopen!


2. Het bijwonen van evenementen – u moet aanwezig zijn op zoveel mogelijk evenementen. Kom zoveel mogelijk samen met andere distributeurs, dan kunt u leren van elkaar. Niet alleen leren maar eveneens elkaar stimuleren en motiveren.

3. Luister naar audio en video's - er zijn ladingen van audio en video's uitgebracht door uw bedrijf, uw upline en andere netwerk marketeers. Ernstige netwerk marketeers beluisteren deze opleidingen zo veel mogelijk. Hoe meer u luistert, hoe gemakkelijker u zal kunnen spreken over dingen die andere mensen helpen.

4. Deelnemen aan telefonische vergaderingen - luisteren naar en zelf deelnemen aan telefonische vergaderingen is een andere geweldige manier om geloof op te bouwen in uzelf en de netwerk marketing industrie. Telefonische vergaderingen zijn een geweldige manier om meer te leren meer en om uw vaardigheden te verbeteren.
Er zijn een heleboel telefonische vergaderingen die kunt u bijwonen, vooral als u een van de opleidingen op het internet gebruikt. Het is onmogelijk om ze allemaal bij te wonen. Deze telefonische vergaderingen zijn meestal opgenomen zodat u ze op elk gewenst moment kunt beluisteren.

5. Lees boeken - ik weet dat u al weet dat lezen van boeken belangrijk is, maar ik ben altijd verbaasd hoe weinig boeken mensen eigenlijk lezen.

6. Abonneren op nieuwsbrieven & Blogs – er zijn ladingen van blogs en nieuwsbrieven waarvan u kunt profiteren. Het is vooral belangrijk om u te abonneren op alle upline nieuwsbrieven die u kunt vinden.
Abonneer u ook op nieuwsbrieven en blogs over marketing, persoonlijke ontwikkeling en dingen met betrekking tot uw bedrijf. Ik adviseer ook om u te abonneren op industrie tijdschriften.

7. Praat met iemand die het gedaan heeft - vindt iemand in uw upline die heeft bereikt wat u wil bereiken. Praat met hen. Leer wat zij deden om succesvol te zijn. Niet alleen wat ze deden maar let ook op hun mentaliteit.

8. Affirmaties – ik ben sinds lang een stevige gelover in Affirmaties. De woorden die u gebruikt hebben macht. U verhoogt of verlaagt uw energie en geloof door de woorden die u gebruikt. U kunt uzelf en uw gewoonten zelfs programmeren. U kunt dingen die u niet graag hebt wijzigen.

9. Visualisatie - Zie jezelf en voel hoe het voelt om succes in netwerkmarketing te bereiken. Breng elke dag een beetje tijd door met visualiseren en wordt comfortabel met verschillende aspecten van uw bedrijf.
Dit zijn slechts een paar dingen die u kunt doen om uw geloof in uzelf en de netwerk marketing industrie te versterken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten